IMG2.JPG

BENEDICTE
HAUGAARD

31EF3B66-56D2-428B-B80E-3F8730363B70.jpeg
IMG_2535 2_edited.jpg
vxn.png
Jenteprisen-logo_800x450.jpg
fullsizeoutput_110.jpeg

Hvem er jeg?

Benedicte Haugaard er en journalist og influenser fra Drammen. I tillegg til å drive Benedicte Haugaard AS (tidligere Haugaard frilans ENK), er hun også medeier i mediebyrået Equal Agency AS hvor hun har jobber som coach og motivator for influensere og andre kvinner som ønsker å starte egen bedrift. Benedicte er signert som influenser i managementet Adsales Norge og som podcastprogramleder av Karrierekvinner hos Moderne Media. 

 

Benedicte kan bookes som influenser, innholdsprodusent, foredragsholder og konfransier, men har også bred erfaring fra TV (både dokumentar, debatt og reality), radio og som podcastgjest.

Benedicte har vært nominert til priser som Vixen Awards, Plan Norge Jenteprisen og entreprenørprisen til Ellos flere år på rad.

Last ned Benedictes online mediakit her.

Skjermbilde 2022-01-05 kl. 20.22.49.png
social.png
Skjermbilde 2021-01-15 kl. 21.13.26.png

INFLUENCERCOACH

INFLUENSER &

1,5MNOK

Omsetning på influensermarkedsføring i 2021

50.000+

Følgere i sosiale medier på tvers av kanaler. 90% norske!

500+

Fornøyde medlemmer

av Equal Agency

300+

Antall brands jeg har jobbet med gjennom mine 13 år i bransjen

10+

Prisnominasjoner for jobben jeg har gjort som influenser og for kvinners rettigheter

4M3A9130_edited_edited.jpg

Last ned malen på mitt mediakit, og tjen mer på dine samarbeid!

Benedicte x Cosmed Beauty

Få 20% på lipmax og all hudpleie hos Cosmed Beauty med koden BENEDICTE20

Benedicte x Little Kingdom

Få 20% på hele kleskolleksjonen min hos Little Kingdom med koden BENEDICTE20

GRATIS MAL

For å kunne leve av sosiale medier må du kunne forhandle deg frem til bedre vilkår. Med dette mediakitet får den potensielle annonsøren full oversikt over dine kanaler, prosjekter, statistikk, demografi og CV. Last ned malen nå, og bli med på nettkurset mitt "influencer pro" som starter i april! Påmelding begynner i slutten av januar.

Klar for 2022?

En lønnsom bedrift starter med god planlegging og struktur. Gjør 2022 til ditt beste businessår med vår businessalmanakk: Hun Planlegger.

Et fantastisk verktøy med månedlige to-do lister, både for bedriften og privat, månedlige salgsmål, oversikt over leads, faktureringer, sosiale medier, prosjektplanlegging og mye, mye mer!

 

Du får den hos alle Ark bokhandel butikker eller på nettet.

smartmockups_kvi3bsii.jpg
IMG_2374_edited.jpg

Donna, Kastrati

Benedicte har en sinnssykt gjennomføringsevne som jeg aldri har sett maken til. Hun har en unik aura og energi, og er en oppmuntrende motivator og foredragsholder. Hun er en rå selger - da hun lanserte kleskolleksjonen med meg og Little Kingdom solgte den ut på seks (!) minutter.

4M3A0203_edited.jpg

Lena Aas Varming

Vi har over lengre tid hatt et knallbra samarbeid med Benedicte, og har aldri angret ett sekund! Benedicte er en sprudlende, engasjert og dyktig person som ikke bare leverer det du håper på og det dere avtaler – men enda litt mer. I løpet av noen måneder som ambassadør for oss, har hun solgt for millioner! Det hun produserer og legger ut er nøye gjennomtenkt, og med en god plan bak. 

4M3A1170_edited.jpg

Camilla Sørensen

Takket være coaching og god hjelp fra Benedicte og medlemskapet i Equal Agency og Influencer pro, har jeg opprettet AS, fått meg kontorer sentralt i Oslo og omsatt for nok til å kunne kjøpe meg en bolig. Jeg er evig takknemlig for å ha valgt Benedicte som motivator!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon